Posted by: Rivai | October 29, 2008

Alumni 1989 SMAN1 Cilacap

Lupa dan ngga kepikiran betapa pentingnya membuat google trap dengan keyword alumni 89 SMAN1 Cilacap. Niatnya mempermudah co-konco alumni 89 SMAN1 Cilacap yang pengin meneruskan silaturahmi jadi bisa menemukan blog ku ini. Harap maklum, dikasih google pagerank#4 (Alhamdulillah) temtu saja akan membuat blog ini jadi terdepan di SERP untuk kata kunci “alumni 1989 SMAN1 Cilacap”.

sma1Bagi co-konco alumni 89 SMAN1 Cilacap, kita-kita (sekitar 400 email) udah tergabung di mailing list alumni89@googlegroups.com . Kalo inget beberapa nama kayak Ale Ratna (A21), Friscilla (A31), Hanafi (A4), Didya (A11), Yayon (A22), Ipung (A22), Gopeng (mbuh), Bodong (yang ini belum ketahuan emailnya), Astrid, Ida Hanifa (Ibunya Nadia Powpow) dan banyak lagi yang lain, mereka semua sudah tergabung di group. Juga ada Yusri yang ikut dari aussie, Annie-Lima Sekawan yang ikut dari Belgia dan Asoen yang nguping dari Austria.

Jadi kalo anda yang merasa alumni 89 SMAN1 Cilacap, entah anda berada di Amrik, Parid, Mrenek ataupun Lebeng, ditunggu joinnya. Silahkan tinggalkan pesan di bawah ini atau kirim emal ke Ale Ratna di ale_ratna@yahoo.com.sg untuk diproses direct add di group.

Ditunggu lo cah.


Responses

  1. Pal, emang YD0NGA, OM Fitra bukan alumni SMA 1 ya….? gua sama-sama SMA 1 tapi SMA 1 Klaten ya……..

  2. saya 2 tahun nek ulangan nyonteknya ke Fitra, soalnya sebangku. kami sama-sama SMA Bahari. ha ha ha. ngga ding. asli SMAN1.

  3. Cuma kalo liat gerbang-nya kok, ini kesan pertama saya lho, kaya mau masuk kerajaan mana gitu lho, apa fotonya sudah tersentuh oleh photoshop efek mystical? Takutnya ketemu Adipati mBlambangan, ha ha…

  4. itu bukan main gate, boss. just alternate entry. bangunan kotak-merah itu critane papan panjat dinding. ada di tembok utara sman1 Cilacap.

    memang efek ponsel, jadi keliatan mistik. he he he

  5. wah ngomong2 dong kalau masukkan emailku. Lagian nulis jenengku salah maning! Kudu nyelameti jenang abang putih kowe Pang

  6. waduh ampun salah nulis, wis tak benakke. saking semangatnya jadi ngga cuma lambe, driji we isa melu gagap.

  7. hebat pang.. bisa nang nduwur dewek koh… siiip,
    btw, kayaknya udah ada yang pernah posting pintu gerbang sma 1 cilacap yang baru deh… bukan kayak beteng pendem gitu, atau aku liat dimana ya…? he he.. kelalen..

  8. la bu guru Riefa jere arep aweh foto gerbang SMA1 be gutul siki ora dekirim-kirim, ngenene sing ngenteni be nganti pondeh. aja jere dudu sesama alumni 89 jan wis tek jiwiti tuli.

    makasih sudah mampir ya.

  9. Priwe kiye bocah…sembrono…Pang, mosok kowe mendaulat saya sebagai A4…ayo dikoreksi…atau saya laporken nek kowe gemiyen menyalah-fungsiken fasilitas UKS nggo pacaran ???

    • oya, maap … maap. salah ya? kudune sing bener kelasmu ngendi Han?

  10. Ikut gabung Coy….gw juga alumni SMA 1 Cilacap, walau gw ga lulus….hehehehe
    thanks

    • ini Feybry sing endi ya?

  11. Pang, Ale dan sedulur kabeh.
    Test signal, bisa mlebu ora kiye?

    gank kluwih
    topeth

    0812-279-26500
    0856-476-84600

    • wah kejutan!! mlebu banget Pet. wis tek add emailmu meng milis alumni 89 ya.

  12. hai konco2 sopo sing eling karo aku contack yo

  13. Bocah Gresik Gendheng kowe !,..berani-beraninya mensub title kelasku A-4,….ayo dikoreksi atau profilmu tek gawe anyar nang fesbuk ?…

    • loh, kiye blog ku!! karep-karepku dong. nganah gawe blog dewek, tulis aku cah SMEA be rapapa koh. ini negara bebas, bung! saduk sisan ngeneh!

  14. nek Ale kok trus dibenerna ?…jelas sekali berarti kowe nggolet perkara, poros sidoarjo gresik bakal memanas kiye, gyeh ulekan watu…nganti kelalen kelasku berarti kowe melupakan pacarmu juga, kan kita sekelas…priwe jan-jane…males nggawe blog, enakan mampir trus misuh-misuh kaya nggonmu kiye,…terimakasih wis merendahkan diri ditampongi ya….gojlog mbelo

    • la kowe memang berhati culas. menclok ngana-ngeneh kur ngomyang tok teyenge. crab-crub. ha ha ha.

  15. from lampung with love… Pang, aku arep masang gtcs bsc, kurang kabel tray. Hanafi bisa ora kon nyekeli kabel sit, daripada nang gudang terus… Priwe?

    • ora bisa. Hanafi esih sibuk nganduki uget-uget sing pada kemringet nang video ne Nining mau kae.

  16. Dasar Tong Ikan, …makhluk nggresik bertopi + brengos yang tamak dan Loba,…nek urusan kabel pung, bukankah kancamu paman gembul gresik adalah spesialisasinya ?…hahaha gubet sisan dadi uwet kowe, muter-muter lelet

    • ha ha ha. kaya kuwe tok be kesuh. muncu-muncu. kita kan satu grup lawak. saduk sisan ngeneh.

  17. gyeh…aku baru tahu ada pendukung Poliandri, dan itu hanya setengah jam dari Gresik…hahaha…alis terangkat satu

    • ha ha ha. ngko sit tek nggawa charger cadangan. ha ha ha.

  18. nampaknya bisa liburan, akhir minggu yang aman,..kalaupun kalian gila mau mengejar 10.000, pasti aku akan stealth…hahaha…siapapun yg dapet 10.000 di jatim, wajib traktir kopi saja,..plasa Marina,…priwe ?…deal…best buy mengingat kasus poliandri…hahaha

    • kayane rebo kok 10000 ne. oke dadi. jerene nang Warung Tempoe Doeloe jl Juanda sidoarjo ana kambing oven enak. kur 22 rb. tau weruh ora?

  19. sih aja gemagus, main 10000 di jatim, saduki ngeneh pada… gyeh masalah kardi tukang nyontho … priwe nek dewek nggawe rekaman nggemblung juga khusus konsumsi milis, priwe? cerita terserah, mungkin “bocornya ledeng rumah dibyo” apa priwe? jajal dipikir kuwe mbul …

    • ide cerdas kuwe bro, bikin rekaman kita sendiri. ujarku kowe mandan jaim. jebule rela merendahkan diri juga. salut lah. ing ngatase dadi project manager di perusahaan internasional tapi gelem nglawak. priwe nek kita mulai debut kita dengan rekaman berjudul “munyuk masang FO”. skenario wis siap kiye.

    • pung, inyong erri wulandari 3A22 kelingan ora ? aku siki nang teluk.rt2 rw 14 pwkt selatan

      • salam balik dari ipung dan ale. jere masih pada kelingan. kita ada group milis. kalo mo gabung monggo aja. juga ada fb nya. itu hanafi yang jadi admin nya.

  20. jl. juanda ? weruh…ok sip nek arep nang kono..error download “kardi tukang nyontek” – yasfi fm…jatah wis entek apaya ??

    • miki tek jajal download, mesih bisa koh. internetmu byar-pet ndean. mbayar iuran maju mundur merem melek ndean. kae ditantang james bond buthak desengi gawe rekaman ala curanmor. judul sudah siap. kapan rendez bertiga. keplak-keplakan dingin.

  21. Mung nggo menehi alternatif judul ya :

    1. Balada Bakul Kecap Sidoardjo
    2. Cita2 Tukang Hungkwe
    3. Jin Penunggu Pintu Air
    4. UKS (Untuk yg Kasmaran di Sekolah)
    5. ….. kreatif lah nggolet dhewek maning.. jeblesna dipan ngeneh..

    • sing nomer 1 kaya anu semacam promosi makanan padang. balado=pedes. nek balada berarti bedes. secara keseluruhan, judul nomor satu berarti “Hanafi bedes”. ha ha ha.

      best regards,

  22. Pang, ana maning ora rekamane banyumasan, … nggawe dewek yuh lah …
    Gyeh pang, hanafi ndi kiye? malah story masa lalunya sedikit demi sedikit terkuak apa ya? ha ha …
    dasar wajah pemain film, jiwa koki, hati rinto, mendayu dayu ….. wakaka..

    • ayuh bae gawe rekaman. kowe tek tunjuk wis dadi project manager. teyeng ora jajal. aku gari mlebu dapur rekaman. Hanafi miki telpun aku, jere agi kesuh maring kowe. jere arep nyegat kowe ngko baline. bodowa ngonoh.

  23. Jajal aku tek melu nimbrung, mbiyen aku sekelas karo Ale. Wali kelase Pak Sudibyo guru bhs Inggris sing “ladak/galak” banget. Ale, siki kowe mangon nang endhi ? Salam nggo kanca2 kabeh ya…!!! Nuwun

    • Hirwanto, aku wis kirim email undangan utk gabung di milis. instruksi di milis tulung dijalankan men bisa gabung milis. miki agi pada reang perkara rekaman Curanmor radio yess FM Cilacap. agi pada nyekeli weteng geget banget.

  24. tulung nek kiye bener2 kanca tahun 89 inyong kepengin ketemu sing asale tekan kelas A32 nag ngendi baen inyong siki nang pati kota paling cilik sedunia

    • la rika jenenge sapa? jeneng Nono kan kecendeken ya. kanca kelase sapa. ketua kelase. soale miki tek takokna nang milis, malah aku domeih anu ora genah Nono sapa. aku anu gemiyen nang A1-1 dadi mestine ya wis ora kelingan blas aring rika ya.

  25. aku dulu di kelas A3-2 ceritane dadi ketua kelase, kanca2ku kaya antonete betsy hadi gunawan lusiana kamanto ( sdh krm email) fenina (sdh krm mail) kalau lain kelas spt margono, rasono, basuki
    gurune ya kaya p dibyo p bambang p haryo nek nang A 1 kan kaya p madi

  26. Aku be, Alumni SMA 1 Cilacap Angkatan 89, tapi ana sing emut aku ora ya. Bocah IPS disit. Nek bangsa Bobby, Uki, Margo, Widji, Pras ya pada emut aku. Bagaimana dengan Kalian he he he

    • ya, wis di add nang milis. met gabung Kus.

  27. Pang aku aarep gabung lah……

    • emailmu bener ora Di, kok aneh temen “adsetiawan” ? dudu “adisetiawan” ?

  28. asem..salah mlebu kamar koh..arep niliki statuse fifi nang milis malah mlebu ngeneh..ternyata blogmu rame tenan ya..ngerti ngono melu ngobrolhihihihi

    • kayane faktor SDM deh. hahaha

  29. ora ana komentarlah mbok keliru, alumni sma n 1 cilacap 89 pada nang ndi ?

    • pada nang fesbuk bro. kiye bener Ony cah lenga ireng ya? priwe kabare?

  30. pang…aku melu ya?

    • ya wis gagehan. pas kiye angkote wis genep. maring rita, tariiiikkkk maaaannggg …..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: